اقامت گرجستان

اقامت گرجستان

اقامت گرجستان

اقامت گرجستان

اقامت گرجستان مهمترین قسمت در زمینه مهاجرت به گرجستان محسوب می شود.

شاید سوال افراد بیشماری در این زمینه باشد که : اقامت گرجستان از چه راه هایی امکان پذیر است؟

خیلی ها فقط راه ثبت شرکت در گرجستان را بعنوان اولین و آخرین راه اقامت تلقی می کنند.

ولی این فقط یک راه است.در این نوشته می خواهیم کلیه ی راه های اخذ اقامت گرجستان را بررسی کنیم.

اخذ اقامت گرجستان

راه های اخذ اقامت گرجستان عبارتند از :

۱) اقامت از طریق ثبت شرکت در گرجستان :

از طریق ثبت شرکت در گرجستان و راه اندازی یک کار و تجارت  می توانید در ابتدا یک کارت اقامت با مدت زمان شش ماه یا یکسال ( بستگی به مصاحبه حضوری دارد )

دریافت کنید.

۲) اقامت از طریق استخدام در یک شرکت گرجی :

با استخدام در یک شرکت گرجی بسته به مدت زمان قرارداد شما در ابتدا می توانید کارت اقامت گرجستان با مدت زمان حداکثر یکسال در ابتدا را اخذ کنید.

۳) اقامت گرجستان از طریق ازدواج :

با ازدواج در گرجستان با یک تبعه گرجی به مدت پنج سال اقامت موقت بصورت یکسال به یکسال به شما اعطا می شود، سپس می توانید اقامت دائم

گرجستان یا شهروندی گرجستان را با احراز شرایط و مطابق با قوانین جاری کشور گرجستان اخذ کنید.

اقامت از طریق خرید ملک

۴) اقامت گرجستان با خرید ملک :

با خرید ملک در گرجستان ( خانه – آپارتمان – مغازه تجاری) حداقل به میزان ۳۵۰۰۰ دلار آمریکا به صورت نقدی ، به شما اقامت یکساله گرجستان اعطا می شود

و یکسال به یکسال تمدید خواهد شد تا زمان مالکیت.

۵) اقامت تحصیلی گرجستان :

در صورت ثبت نام شما در دانشگاه یا یکی از مراکز آموزش عالی گرجستان ( کالج – مدرسه – آموزشگاه رسمی ) به شما در ابتدا اقامت یکساله گرجستان اعطا

می شود و سپس تا پایان تحصیلات شما تمدید خواهد شد.

۶) اقامت از طریق سرمایه گذاری در گرجستان :

اخذ اقامت گرجستان از طریق سرمایه گذاری حداقل به میزان ۳۰۰ هزار لاری ( لاری واحد پول گرجستان است.هر یک لاری در حال حاضر = ۱۷۰۰ تومان ) منجرب

به اعطای کارت اقامت گرجستان در ابتدا بصورت پنج ساله خواهد شد.

۷) اقامت از طریق اثبات کردن گرجی بودن :

گرجی های ایران می توانند با ارائه یکسری مدارک دال بر گرجی بودن خودشان اقامت موقت گرجستان را از آن خودشان کنند و سپس معمولا پس از گذشت

دو تا سه سال پاسپورت گرجستان دریافت کنند.

البته راه های دیگری نیز برای اخذ اقامت وجود دارد ولی راه های مذکور مهمترین آنها بودند.

گرفتن اقامت گرجستان

اخذ اقامت گرجستان

اخذ اقامت گرجستان

آیا گرفتن اقامت گرجستان کار مشکلی است؟

در حال حاضر خیر. به راحتی به شهروندان ایرانی کارت اقامت گرجستان اعطا می شود ولی تمدید کارت اقامت کار مشکلی هست.

زیرا پیشینه مالیاتی شما بررسی می شود و در صورت عدم پرداخت مالیات و یا داشتن مشکل در اداره پلیس گرجستان ممکن است اقامت شما تمدید نشود.

بنابراین سعی کنید جهت گرفتن اقامت اصول اخلاقی و همچنین اصول مالیاتی در گرجستان را رعایت کنید.

شما چه راه انداز کار باشید و چه اینکه در شرکتی در گرجستان کار کنید بایستی حتما مالیات مربوطه را به دولت گرجستان پرداخت کنید.

قوانین مالیاتی گرجستان کمی پیچیده است بنابراین سعی کنید تا از مشاوره های افراد خبره در این زمینه بهره مند شوید.

گرجستان کشوری است که شما بدون داشتن یک مشاور خوب قادر نخواهید بود تا در آن موفق شوید.

جهت کسب اطلاعات بیشتر در زمینه های مختلف اخذ اقامت کشور گرجستان با مشاوران باتجربه شرکت سام جورجیا تماس بگیرید.

 

  نظرات

10 دیدگاه برای “اقامت گرجستان”

  1. با سلام…..معمولا پس از چند سال از اخذ اقامت گرجستان بایستی بگذره که بتونیم اقامت دائم گرجستان بگیریم؟ اگر یک بیزنس کوچک ولی خوب داشته باشیم با حداقل اشتغالزایی برای دو نفر گرجی؟

  2. سلام…..
    شرایط اخذ اقامت گرجستان برای افراد معلول چگونه است؟

  3. علی گفت:

    سلام من پول زیادی ندارم و میخوام گرجستان برم برای کار فک میکنم تمام پول من سیزده میلیون باشه با این مطالبی که گذاشتین فک نکنم من بتونم حتی چند روزم دوام بیارم چه برسه به اقامت یک راهنمایی کنین من چیکار کنم من هیچ کیسی واسه اقامت ندارم باید چیکار کنم من کارم جوشکاری . تاسیسات . تعمیرات . برق کشی و در ضمن شغل من الان سخت افزار کامپیوتر هست حدود یازده ساله تو کار اسمبل و تعمیران سخت افزارم خواهش میکنم راهنمایی کنین من ایران هیچ در آمدی ندارم با اینکه همه جور کاری رو امتحان کردم ولی هیچم هیچ .

    • admin گفت:

      با سلام…..
      پیشنهاد من این است که ابتدا به ساکن سعی کنید در ایران زبان گرجی یا روسی را فرابگیرید تا بتوانید با دانسته های خودتان در گرجستان کار کنید…..
      ارتباط و تعامل با جامعه گرجستان و پیدا کردن کار در گرجستان و همچنین کسب درآمد نیازمند دانستن زبان گرجی یا حداقل روسی است…..
      اگر قصد سرمایه گذاری در گرجستان یا کارآفرینی را داشتید نیاز به دانستن زبان نبود و میتوانستید کسی را در ابتدا بعنوان مترجم زبان گرجی به فارسی استخدام کنید….
      ولی با توجه به اینکه شما سرمایه کافی را ندارید فقط توصیه ما این است که ابتدا زبان را فرابگیرید ، سپس جهت یافتن کار در گرجستان اقدام کنید…..
      موفق باشید…..

  4. وحید گفت:

    هفته پیش تفلیس بودم. میخوام بدونم برای خرید آپارتمان و گرفتن اقامت اگر من و برادرم یک واحد بخریم به هر دو اقامت داده میشه؟
    بعد اینکه باید دائم آنجا باشیم یا هر چند ماه میتونیم بیایم و بعد از شش سال پاسپورت بگیریم؟

  5. افشین گفت:

    با سلام. خواستم بدونم اگر از طریق خرید ملک حداقل ۳۵۰۰۰ دلاری اقامت یکساله دریافت شد، آیا برای تمدید اقامت حضور شخص در گرجستان ضروریه یا فقط باید مالیات های مربوطه رو پرداخت؟ ضمنا میزان و نوع مالیات های مرتبط با این روش چه خواهد بود؟

    • admin گفت:

      با سلام…..
      جهت تمدید اقامت گرجستان حضور شخص متقاضی الزامی است.
      خرید ملک در گرجستان شامل هیچ گونه مالیاتی نمی شود.
      فقط مالیات بر ارزش افزوده به ملک تعلق می گیرد بدین گونه :
      اگر مثلا امسال آپارتمانی در تفلیس به قیمت ۵۰ هزار دلار خریده اید و سال بعد آن را ۶۰ هزار دلار بفروشید ، ۱۰ هزار دلار سود کرده اید و به همین ده هزار دلار مالیات بر ارزش افزوده تعلق می گیرد ولی اگر فروش ملک شما هیچ گونه سودی نداشته است هیچ مالیاتی به آن تعلق نمی گیرد.