طرز تهیه خینکالی

طرز تهیه خینکالی

طرز تهیه خینکالی

طرز تهیه خینکالی

طرز تهیه خینکالی چگونه است؟

خینکالی غذای ملی گرجستان است و طرفدارهای زیادی دارد.

هر چند در بخش غذاهای گرجستان تا حدودی راجع به خینکالی توضیح دادیم….

ولی در این نوشته می خواهیم تخصصی تر به خینکالی گرجستان بپردازیم.

مواد تشکیل دهنده خینکالی عبارتند از :

خمیر آرد گندم،تخم مرغ، فیله گوشت گاو،پیاز ، سیر ، گشنیز ، جعفری ، فلفل سیاه و نمک.

معمولا در لای خمیر گوشت تازه گاو که فیله آن است همراه با مخلفات بالا قرار می دهند.

سپس به شکل یک بقچه می پیچند و آن را درون آب جوش قرار می دهند تا بپزد.

چه زمانی لازم است تا خینکالی در آب جوش باشد؟

زمان دقیقی برای آن وجود ندارد، هر زمان که بقچه ها به سطح آب بیایند….

بایستی آنها را از آب بگیرید، یعنی آماده هستند.

در برخی از مواقع پس از آب جوش ، خینکالی را سرخ هم می کنند.

سیر ، پیاز و سبزیجاتی مثل گشنیز و جعفری سبب خوش عطر شدن گوشت می شود.

این غذا فشار زیادی به معده می آورد زیرا خمیر آن به شکل ناپخته تقریبا می باشد.

طرز خوردن خینکالی

خوردن خینکالی شگرد خاصی دارد که در اینجا برای شما توضیح می دهیم :

ابتدا خینکالی را با دست بر می دارید و سپس یک سوراخ کوچک در آن با دندان ایجاد می کنید.

تمام مایع محتوی خینکالی را از آن سوراخ سر می کشید سپس بقیه آن را نوش جان می کنید.

اگر ناگهان و بدون خالی کردن آب درون خینکالی آن را گاز بزنید تمام مایع آن روی شما می ریزد.

در بخش ویدئو همین سایت و در صفحه دوم راجع به طرز تهیه خینکالی ، فیلمی گذاشته شده است.

خینکالی غذایی است که در تمام نقاط گرجستان از تفلیس گرفته تا باتومی شهرت فراوانی دارد.

خینکالی بصورت آماده در فروشگاه های گرجستان عرضه می شود که فقط نیاز است در آب جوش انداخته شود.

معمولا خینکالی ها بصورت منجمد و در فریزر فروشگاه ها و سوپرمارکت ها عرضه می شوند.

پس از خارج کردن آنها از حالت انجماد ، آنها را در آب جوش قرار دهید تا بپزد.

اگر بصورت منجمد خینکالی را در آب جوش بگذارید ممکن است وا رفته و بترکد و محتویات آن در آب جوش بریزد.

بنابراین بهتر است که ابتدا چند تا خینکالی در ظرفی در فضای طبیعی گذاشته شود تا یخ آن کاملا باز شود.

سپس درون آب جوش قرار گیرند.

معمولا بین بیست دقیقه تا سی دقیقه که در آب جوش باشند، آماده می شوند.

این هم از طرز تهیه خینکالی ، امیدوارم که مورد توجه شما قرار گرفته باشد.

  نظرات