اخذ شهروندی گرجستان و مشکلات آن

اخذ شهروندی گرجستان

اخذ شهروندی گرجستان

اخذ شهروندی گرجستان

اخذ شهروندی گرجستان چگونه است؟

اخذ شهروندی گرجستان دارای چه مشکلاتی است؟

در این نوشته می خواهیم صادقانه اخذ شهروندی گرجستان را توضیح دهیم :

اخذ شهروندی گرجستان برای اتباع خارجی با توجه به قوانین جاری این کشور دارای شرایط زیر است :

-) تمدید متوالی کارت اقامت گرجستان به مدت شش سال

-) حضور کافی در خاک گرجستان ( این عامل در قوانین گرجستان ذکر نشده و همچنین مدت زمان آن ولی

باتوجه به تجارب شرکت سام جورجیا بسیار تاثیر گذار است که پیشنهاد می شود حداقل شش ماه در سال

در خاک گرجستان حضور فیزیکی داشته باشید. )

-) بلد بودن زبان گرجی به صورت کامل و بدون مشکل ( شامل : خواندن – نوشتن و مکالمه )

-) اطلاعات کافی در مورد قوانین شهروندی گرجستان و تاریخ این کشور.

-) نقش مثبت به عنوان یک فرد خارجی در گرجستان در طول مدت زمان حضور در این کشور

-) داشتن حداقل دو فرد شهروند گرجی بعنوان ضامن که شما را از چند سال پیش می شناسند.

و عوامل مختلف دیگری که تاثیرات خودشان را در پرونده اخذ شهروندی گرجستان دارند و بیشتر

حقوقی است.

گرجستان کشور بسیار پاکیزه ای از نظر پلیس و دستگاه های اداری است و امکان پرداخت پول

در ازای دریافت پاسپورت گرجستان به شخص یا اشخاصی که مدعی آن هستند ، تقریبا غیرممکن

است ، بنابراین دقت کنید که فریب افراد کلاهبردار در گرجستان را نخورید.

در گرجستان فقط ضابطه حکمفرماست و رابطه هیچ جایگاهی ندارد.

مشکلات اخذ شهروندی گرجستان

با توجه به اینکه اتباع گرجستان از ۲۸ مارس ۲۰۱۷ میلادی برای سفر به اروپا

دیگر نیازی به اخذ ویزا ندارند ، لذا با توجه به دستورالعمل اتحادیه اروپا به گرجستان

جهت سخت گیری در صدور شهروندی گرجستان برای کشورهایی که اتباع آنها برای

سفر به اروپا نیاز به اخذ ویزای شنگن دارند ، و اعلام رسمی دولت گرجستان

در این زمینه ، اتباع ایرانی که جزو کشورهای مذکور می باشند قطعا با سخت گیری های

زیادی جهت اخذ شهروندی گرجستان مواجه خواهند شد.

لذا به کلیه هموطنان گرامی که قصد اخذ شهروندی گرجستان را دارند اکیدا توصیه می کنیم

که با یک بیزنس پلن مطمئن و برنامه کاری سرمایه گذاری در گرجستان وارد شوند که بتوانند

با اطمینان خاطر زیادی پس از شش سال تمدید اقامت موقت ، پاسپورت گرجستان را دریافت کنند.

بدیهی است در صورتی که در این شش سال ، کلیه مالیات های تجارت خودتان را پرداخت کنید و در ضمن

راه اندازی کار و سرمایه گذاری شما باعث اشتغالزایی در اقشار جامعه گرجستان شود ،

آنگاه شاید بتوانیم با اطمینان خاطر بگوییم دولت گرجستان به شما اعتماد کرده و شهروندی این کشور

را به شما خواهد داد ولی در صورتی که برنامه کاری مدونی در گرجستان نداشته باشید و تجارت شما

یک تجارت محلی و بسیار کوچک با حداقل سرمایه گذاری باشد ، انتظار دریافت پاسپورت گرجستان را

نداشته باشید. چه بسا هم اکنون اتباع بی شماری از ایران را می شناسیم که نزدیک به یک دهه و شاید

هم بیشتر در خاک گرجستان حضور دارند ولی موفق به اخذ شهروندی گرجستان نشده اند.

توصیه می کنیم در صورتی که به دنبال اخذ پاسپورت گرجستان هستید حتما با یک برنامه ریزی دقیق

وارد گرجستان شوید و به صحبت های افراد بی تجربه و نادان در این زمینه توجهی نکنید.

چون با توجه به تجربه نزدیک به یک دهه ای سام جورجیا ، با اطمینان خاطر متذکر می شویم که در

حال حاضر اخذ شهروندی گرجستان برای اتباع ایرانی بسیار مشکل است.

  نظرات